Makkelijk Online is een initiatief van VWA internet & reclame - Ook een webshop? Klik hier!

Alle Categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Essential Haircare

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  VOLU shampoo

  €20,80 incl. BTW
  Ideaal voor volume in alle haartype. De formule, gekenmerkt door een zacht en luchtig schuim, is samengesteld om het haar mild te reinigen waardoor het zacht, vol en volumineus wordt. De geur die de VOLU familie kenmerkt heeft een bloemige, groene en aromatische noot.

  VOLU hair mist

  €32,90 incl. BTW
  Ideaal voor fijn of futloos haar. De leave-in formule geeft het haar volume vanaf de aanzet. Verzwaart het haar niet en maakt het zacht en glanzend. De geur die de VOLU familie kenmerkt heeft een bloemige, groene en aromatische noot.

  NOUNOU shampoo

  €20,80 incl. BTW
  Ideaal voor droog of beschadigd haar door behandelingen met highlights, bleaching, permanent of stijlen. De formule, gekenmerkt door een rijk en vol schuim, is samengesteld om het haar mild te reinigen, het body te geven en te voeden. De geur die de NOUNOU famile kenmerkt heeft een citrus, kruidige en aromatische noot.

  NOUNOU conditioner

  €23,45 incl. BTW
  Ideaal voor droog of beschadigd haar door behandelingen met highlights, bleaching, permanent of stijlen. De formule is samengesteld om behandeld haar te ontwarren, het zijdezacht te maken en het body te geven. Verzwaart het haar niet. De geur die de NOUNOU famile kenmerkt heeft een citrus, kruidige en aromatische noot.

  NOUNOU hair mask

  €31,35 incl. BTW
  Ideaal voor droog of beschadigd haar door behandelingen met highlights, bleaching, permanent of stijlen. De formule is samengesteld of behandeld haar diep te voeden, het zijdezacht te maken en het body te geven. Verzwaart het haar niet. De geur die de NOUNOU famile kenmerkt heeft een citrus, kruidige en aromatische noot.

  LOVE shampoo

  €20,80 incl. BTW
  Ideaal voor golvend of krullend haar. De formule, gekenmerkt door een zacht en rijk schuim, is samengesteld om het haar mild te reinigen waardoor het zacht, licht en vol wordt. De geur die de LOVE familie kenmerkt heeft een citrus en groene noot.

  Essential Haircare

  Filter op:

  Reset Alles
  Min: €20,00 Max: €41,00
  €20 €41