Makkelijk Online is een initiatief van VWA internet & reclame - Ook een webshop? Klik hier!

Alle Categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  MOMO conditioner

  €23,45 incl. BTW
  Ideaal voor droog of beschadigd haar. De formule is samengesteld om haar te ontwarren, diep te hydrateren en het zijdezacht te maken. De geur die de MOMO famile kenmerkt heeft een fruitige en groene noot.

  Gebruik:

  Na gebruik van MOMO/shampoo aanbrengen op handdoekdroog haar. 5-10 minuten laten inwerken, doorkammen en uitspoelen.

  Productformaten:

  250 ml, 1000 ml, 12 ml

  Klanten die dit kochten, kochten ook..

  MOMO shampoo

  €20,80 incl. BTW
  Ideaal voor droog of beschadigd haar. De formule, gekenmerkt door een rijk schuim, is samengesteld om droog of beschadigd haar mild te reinigen en diep te hydrateren. De geur die de MOMO famile kenmerkt heeft een fruitige en groene noot.

  MINU shampoo

  €20,80 incl. BTW
  Ideaal voor gekleurd haar. De formule, gekenmerkt door een rijk en vol schuim, is samengesteld om gekleurd haar mild te reinigen, de kleur te beschermen en zorgt voor langdurige glans. De geur die de MINU famile kenmerkt heeft een frisse citrus (oranjebloesem) noot.

  Renewing conditioning treatment

  €27,00 incl. BTW
  Helpt de gezondheid van haar en hoofdhuid voor longevity en behoud van langdurige natuurlijke schoonheid. Voedt, hydrateert en stimuleert zowel de hoofdhuid als het haar, waarbij elke haarvezel gezond, compact en glanzend wordt, zonder het te verzwaren.* Een veelzijdig product dat gebruikt kan worden voor of na het wassen met de shampoo afhankelijk van het haartype dat behandeld moet worden en het gewenste effect. Verrijkt met HAIR LONGEVITY COMPLEX dat het haar en de hoofdhuid beschermt tegen veroudering. - Zachtheid van het haar +37% - Glans van het haar +29% - Volume van het haar +29% *Test zelfevaluatie op 50 personen na 28 dagen van constant gebruik van Renewing Shampoo, Conditioning Treatment en Serum Superactive Vrij van parabenen