Makkelijk Online is een initiatief van VWA internet & reclame - Ook een webshop? Klik hier!

Alle Categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Renewing conditioning treatment

  €27,00 incl. BTW
  Helpt de gezondheid van haar en hoofdhuid voor longevity en behoud van langdurige natuurlijke schoonheid. Voedt, hydrateert en stimuleert zowel de hoofdhuid als het haar, waarbij elke haarvezel gezond, compact en glanzend wordt, zonder het te verzwaren.* Een veelzijdig product dat gebruikt kan worden voor of na het wassen met de shampoo afhankelijk van het haartype dat behandeld moet worden en het gewenste effect. Verrijkt met HAIR LONGEVITY COMPLEX dat het haar en de hoofdhuid beschermt tegen veroudering. - Zachtheid van het haar +37% - Glans van het haar +29% - Volume van het haar +29% *Test zelfevaluatie op 50 personen na 28 dagen van constant gebruik van Renewing Shampoo, Conditioning Treatment en Serum Superactive Vrij van parabenen

  Gebruik:

  Voor normaal haar: voor optimale preventieve resultaten na het wassen aanbrengen op de hoofdhuid en handdoekdroog haar. 3 tot 5 minuten laten inwerken, doorkammen en uitspoelen. Droog het haar.
  Voor fijn haar:: kan gebruikt worden als behandeling vóór het wassen met shampoo voor een verzorgend effect. Ook geschikt voor fijn haar. In dit geval wordt het product aangebracht op een natte hoofdhuid en haar. 3 tot 5 minuten laten inwerken, uitspoelen en shampoo aanbrengen..
  Voor normaal of dik haar: voor maximale resultaten vóór het wassen met shampoo aanbrengen en 3 tot 5 minuten laten inwerken. Uitspoelen en de shampoo aanbrengen. Na het uitspoelen opnieuw aanbrengen en wederom 3 tot 5 minuten laten inwerken. Uitspoelen. Droog het haar.

  Productformaten:

  250 ml, 1000 ml, 60 ml

  Klanten die dit kochten, kochten ook..

  MOMO conditioner

  €23,45 incl. BTW
  Ideaal voor droog of beschadigd haar. De formule is samengesteld om haar te ontwarren, diep te hydrateren en het zijdezacht te maken. De geur die de MOMO famile kenmerkt heeft een fruitige en groene noot.